Mobildata

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

I Indstillinger > Mobil kan du se, hvilken surfpakke du har, og tjekke dit nuværende og tidligere forbrug af data. Du kan derudover se dit forbrug af de sidste 30 dage, samt over de sidste 12 måneder.

Under SIM-kort kan du se din PIN- og PUK-koder (Bemærk: Hvis du har ændret din PIN-kode, er den ikke opdateret i applikationen). Du kan også spærre dit SIM-kort fra denne side.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i mobilappen.

Hvad sker der, hvis du har nået din mobildatagrænse

Hvis dine administratorer har tilladt det, kan du købe 1 GB ad gangen for ekstra surfing. Det kan du nemt gøre ved at gå til Indstillinger > Mobildata og derefter klikke på Køb ekstra data. Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig for dig, skal du kontakte din administrator, som kan købe data for dig eller tilføje muligheden for at opgradere din datapakke.

Telavox advarer dig via SMS, når din konto når 80% af din datapakke, og begrænser hastigheden når 100% er nået. Ved stort forbrug, der overstiger din datapakke, spærres din datapakke, og du får besked via SMS.

Ønsker du at opgradere din surfpakke, kan du kontakte din administrator hos virksomheden, så kan de øge den.