Integrerede tjenester

Author Linda Heiskanen

Last updated: January 30th, 2024 by Linda Heiskanen

I Telavox-appen kan du integrere din Google- eller Microsoft-kalender. Det betyder, at du kan synkronisere din kalender og dine kontakter fra din Google- eller Microsoft-konto med Telavox.

Du kan oprette integrationen ved at gå til Indstillinger > Integrerede tjenester, og derefter klikke på enten Google eller Microsoft, afhængigt af hvilken konto du vil forbinde med Telavox.

Når du har valgt et af alternativerne, vil der være et pop op-vindue, der hjælper dig videre med integrationen – her skal du logge ind med din Google- eller Microsoft-konto. Når du er logget ind, vil siden informere dig om det succesfulde login og bede dig om at vende tilbage til Telavox-appen.

Herefter kan du vælge, hvad du vil synkronisere med Telavox: dine kontakter, kalender eller Google/Microsoft Drive – eller hvorfor ikke dem alle?

Kalenderintegration

Når du har valgt, at din kalender skal synkroniseres med Telavox, har du mulighed for automatisk at aktivere møder, når du har en kalenderbegivenhed med mere end én person. Så bliver din profil automatisk sat til Møde.

Hvis du ønsker at have bestemte profiler aktiveret under bestemte kalenderbegivenheder, skal du gøre følgende:

1. Gå til profilnummeret for den profil, du vil aktivere, i Indstillinger > Profiler > Vis profilnumre.
2. Vælg det nummer, der vises ud for den profil, du vil bruge.
3. Gå til den Google- eller Microsoft-kalender begivenhed, hvor du ønsker at bruge den pågældende profil.
4. Skriv status:[profilnummer] i noterne for kalenderbegivenheden, f.eks. status:1 for frokostprofil eller status:2 for mødeprofil.
5. Gem, og du er klar!

Vær opmærksom på, at du kan skrive statusteksten før eller efter noterne i kalenderbeskrivelsen, så længe statusteksten har en tom række før og efter.

Kontaktpersoner

Hvis du vælger at synkronisere dine kontakter fra din Google- eller Microsoft-konto, vil de blive vist på din kontaktliste under Eksterne kontakter.

For Google-konti, se venligst flere instruktioner her.

For Microsoft-konti, se venligst flere instruktioner her.