Chat med kolleger

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Ved at klikke på det andet ikon fra venstre i øverste venstre hjørne, kan du få adgang til Telavox-chatten.

Der er et par forskellige måder, du kan chatte på i Telavox:

Sammen med en eller flere kollegaer
Hvis du vil chatte med en kollega, kan du gøre det ved blot at klikke på din kollegas navn og det lille talebobleikon Send besked.

Ved at oprette et offentligt chatrum
Offentlige chatrum er for eksempel specifikke emnerelaterede chatrum, der er tilgængelige for alle i dit Telavox-miljø. Chatrum er gode til at dele information, som er vigtig for dine kolleger. På denne måde bliver det nemmere at dele information med de rigtige personer.

Du kan som bruger vælge, hvilke chatrum du vil være en del af.

Sådan opretter du et offentligt chatrum:

I chatvisningen skal du vælge den ekstra menu ved at klikke på ikonet med de tre små prikker. Vælg derefter Tilmeld dig offentligt rum, og klik på Opret nyt offentligt rum. Ved at navngive chatten er du klar! Du er også velkommen til at tilføje et billede og en beskrivelse til det.

Du kan oprette et indlæg i dit offentlige chatrum ved at klikke på ikonet Opret opslag til venstre for tekstfeltet – alle andre medlemmer af chatrummet kan se det, kommentere det eller “synes godt om” det.

Hvis du vil sende en vedhæftet fil, skal du blot klikke på ikonet Tilføj fil (vist som en papirsklips) ved siden af ikonet Opret opslag.

Alle beskeder og vedhæftede filer, der sendes i chatten, er sikret og kun synlige for chatmedlemmerne.