Grålistede destinationer

Author Roland David

Last updated: April 29th, 2024 by Ellinor Niklasson

Vi bruger noget, vi kalder Grålistede destinationer til at begrænse udgående opkald til bestemte landenumre, og dette er der som et sikkerhedsnet for vores kunder mod mulige forsøg på svindel. Grålistede destinationer tilføjes automatisk for brugere, men det er muligt at tilføje undtagelser for lande eller fjerne funktionen helt, hvis du ønsker det.

Som administrator kan du foretage ændringer via Admin-portalen ved at gå til BrugereOpkaldsdirigering. Efter du har valgt, hvilken bruger du vil foretage ændringerne til, kan du klikke på blyanten ud for Grålistede destinationer for at foretage ændringer i eksisterende indstillinger og tilføje undtagelser for lande eller numre, som brugeren skal kunne ringe til. Dette kan enten gøres i form af et komplet telefonnummer, eller kun en landekode, hvis brugeren skal kunne ringe til alle telefonnumre i et land (f.eks. +47 for Norge):

Hvis du i stedet vil fjerne grålistede destinationer helt, skal du blot klikke på skraldespanden ved siden af:

I nogle tilfælde kan disse blokke også findes i Telavox's bagvedliggende system, så hvis dine ændringer ikke virker, selvom du har fulgt ovenstående trin, anbefaler vi, at du kontakter Telavox Support for vejledning.