Samlytning

Forfatter Shawn Ketabchi

Last updated: October 14th, 2024 by Linda Heiskanen

Samlytning kan bruges af brugere, der har den ekstra service CC Pro. Både den der lytter med og den der bliver lyttet til, har brug for CC Pro- tillægstjenesten.

Samlytning bruges til at lytte med til kollegers samtaler i realtid, hvilket er en meget efterspurgt funktion til undervisningsformål. Nu kan du gøre det uden at være ved siden af hinanden, direkte gennem Telavox!

For at begynde at bruge samlyttefunktionen skal du gøre følgende:

• CC Pro
    Tilføj CC Pro ved at navigere til Brugere > Tillægstjenester i admin-portalen. Tilføj det til alle brugere, der vil bruge Co-listening. Husk, at CC Pro giver dig adgang til mere end blot Co-listening, så læs mere om den ekstra service, og sørg for at bruge alle de funktioner, der følger med!
  • Samovervågningstilladelser
    Tilføj samovervågningsrettigheder ved navigerer til Bruger > Tilladelser. Brugere, der skal lytte til opkald, skal have denne tilladelse. (Kun fulde administratorer kan få adgang til tilladelser, ikke Grupper, synlighed og Sub-admin's)

• Tillad samlytning
    Brugere, der lyttes til, skal tillade samlytning pr. profil. Dette gøres ved at navigere til Brugere > Profiler ‍ Profiler.

Når dette er gjort på alle brugere, der skal bruge funktionen, er du klar til at begynde at samlytte!

Når en kollega, der har tilladt Co-listening, er i et opkald, kan en anden kollega med Co-monitoring-tilladelser lytte med i opkaldet ved at trykke på telefonikonet ved siden af sin kollega i kontaktlisten. Så får du et par muligheder, hvoraf den sidste er Lyt med. Det er også muligt for flere at lytte med på samme tid

Den kollega, der bliver lyttet til, vil tydeligt kunne se, hvem der lytter med i samtalen, samtidig med at der afspilles en kort alarmlyd, som indikerer, at nogen er begyndt at lytte med.