eSIM - Generell informasjon

Skrevet av FAQ Team

Sist oppdatert: May 7th, 2024 by Linda Heiskanen

Hvorfor eSIM?

Enkelt og raskt oppsett

Innebygd i telefonen kan eSIM klargjøres umiddelbart og uten eksterne faktorer.

Mindre admin

Med eSIM-teknologien bruker du mindre tid på administrasjonsoppgaver som å pakke SIM-kortene og sende dem til riktig bruker.

To simkort

Å ha ett eSIM og ett fysisk SIM-kort i samme telefon gjør det mulig å ha to SIM-kort. For eksempel et for privatnummer og et for jobb.

Miljøvennlig

eSIM krever ingen produksjon eller transport. Flott for brukerne, flott for planeten!

I hvilke land kan jeg ha eSIM fra Telavox?

Telavox støtter eSIM for mobilbrukere i Sverige. Vi ser etter løsninger for andre land.

Hvilke enheter støtter Telavox eSIM?

Telavox eSIM støttes av den nyeste generasjonen smarttelefoner. Ta kontakt med smarttelefonprodusenten for detaljer om eSIM-støtte.

Telavox eSIM støtter ikke smartklokker for øyeblikket.

Kan jeg bruke to eSIM-kort på samme telefon?

De fleste smarttelefon modellene støtter kun ett aktivt eSIM om gangen. Dette betyr at hvis du allerede har et aktivt eSIM fra en annen mobilnett leverandør, kan du ikke aktivt bruke en Telavox eSIM også.

Hvis du aktivt vil bruke to SIM-kort, kan kun ett av dem være et eSIM. Ta kontakt med telefonfabrikanten for nøyaktige detaljer om eSIM-støtte.

Hvorfor støtter ikke Telavox eSIM for Apple Watch?

For å gi et eSIM til Apple-klokker, må vi få tilgang til Apples tekniske dokumentasjon som muliggjør kommunikasjon med smartklokken. Apple krever at alle eSIM-leverandører er sertifiserte Apple-partnere, og for øyeblikket godtar ikke Apple noen nye medlemmer til deres partnerprogram.

Vi overvåker situasjonen kontinuerlig og er opptatt av å gi eSIM-støtte for Apple-klokker så snart det blir mulig.

Hvordan bestiller jeg eSIM?

Du finner instruksjoner om hvordan du bestiller eSIM gjennom Telavox her.